• Facebook
  • Google+
 

POETITZANT-TE

SINOPSI

Aquest llibre és una petita gran història d’amor. Una ànima captivada per uns ulls que un dia van passar per davant d’una porta. I a través de paraules, de somriures, la corda es va lligant, cada vegada més… I els ulls ens miren, i ens hi emmirallem. I el món és bonic, l’ànima creix tant dins nostre que ens agafen ganes de cridar per donar-li més espai. I són els millors dies de la nostra vida. O si més no, així ho creiem.

Però, ai, que res no és per sempre ni tot és el que sembla. I arriba un dia que les coses es trenquen. Que un raig fred entra per la finestra i tot deixa de ser com era. I el món fa mal. El sol fa mal. La vida fa mal. I tot el que ens queda és un record que, si som prou llestos, sabrem guardar zelosament, com una petita joia de la nostra vida, i recórrer a ell sempre que l’ànima ho demani.

Aquest llibre és un homenatge a un amor intangible, a un amor eteri i potser irreal. A un amor. I res més.

Sobre l’autora

La Gemma no és poeta. No és filòloga. No ha estudiat res relacionat amb la literatura, però viu corpresa pels versos, viu immersa en la necessitat de llegir i escriure poesia, perquè creu que la porta dins de les venes.

Quan encara era una nena, va conèixer els versos de Martí i Pol i de Gustavo Adolfo Bécquer, i ja no va parar.

Ha col·laborat en dos reculls de poemes promoguts per l’Associació de Relataires en Català, així com en l’exposició de poemes il·lustrats per a la Marató de TV3.

Bàsicament ella escriu per ella mateixa, per buidar-se del que li sobra i omplir-se del que li falta, diu.

Aquest és el primer poemari que veu la llum…