• Facebook
  • Google+
 

PETITA ESTANÇA

SINOPSI

Us convido a conèixer la meva Petita estança, a entrar en el seu interior. Hi trobareu el que més estimo: «les paraules», companyes de la meva vida. Elles són les protagonistes. M’han dut a la poesia, arribant a fer el que sempre he desitjat: escriure un poemari.

He fet endreça. A les parets de la cambra hi trobareu la poesia de dolor, puntal que sosté aquesta petita estança, que ha esdevingut la meva vida en el decurs de l’any passat. Entre les lleixes s’hi entrelluquen els llibres de poetes que estimo i també alguna novel·la. Dessota, en un bagul que he obert per a vosaltres, hi ha els poemes d’amor i desamor. A fora, la finestra oberta ens porta el perfum de la ma ( r ), també companya de la meva vida, transformada en poemes.

Desitjo que us sentiu acollits per la meva Petita estança, que sapigueu copsar l’amor i el consol que a voltes tots necessitem i tot guaitant la ma (r  ) deixem que la seva brisa ens dugui la calma.

Petons de sal i onada,
Teresa Surroca.

 

SOBRE L’AUTORA

Teresa Surroca i Garcia. Vaig néixer el 23 de maig de 1961 a Sant Andreu, Barcelona, lloc on continuo vivint. Sóc Mestra i llicenciada en Filologia Catalana.

La poesia forma part de la meva vida. Esdevé una manera de sentir i de corprendre-la, on a través de les paraules puc expressar el que visc i sóc.

És una poesia viscuda des de la profunditat, des d’aquest petit secret que cadascú de nosaltres porta en el seu interior.