• Facebook
  • Google+
 

NO HO DIGUIS A NINGÚ

SINOPSI

La Sandra, una perruquera d’una petita ciutat de comarques, investigant una sospita d’infidelitat d’una clienta, descobreix la seva vocació detectivesca i es dedica a investigar petits casos, sempre en paral·lel i cobrant en «b».

Un dia rep un encàrrec d’un important personatge polític per investigar un cas de possible infidelitat. Quan el personatge apareix mort en un contenidor del Raval, el cas va creixent fins a destapar una trama de corrupcions i conxorxes entre un banc i un seguit de personatges, polítics, financers, jutges, i policies dels serveis d’intel·ligència.

La Sandra posarà en marxa una estratègia basada en el rumor, «no ho diguis a ningú», augmentat per les xarxes socials i pels mitjans de comunicació, per fer-ho públic i fer trontollar certs poders de l’estat.

 

 

 

 

Foto_Joan_Biscarri

SOBRE L’AUTOR

Joan Biscarri (El Palau d’Anglesola, 1953), doctor en Psicologia, ha estat professor de la Universitat de Lleida, vicerector de Cultura, i regidor de Cultura de la Paeria de Balaguer.

La recent jubilació l’ha empès a fer el que sempre havia volgut fer, escriure ficció. Ha guanyat premis de narrativa, com el Certament Literari Neus Català 2021, d’Òmnium Cultural del Priorat, amb Rigor Mortis, o Miralls al VI Concurs de Microrelats Vicent Pascual de La Pobla Llarga, publicat a Edicions 96.

També ha estat finalista en diversos certàmens literaris, al 27è Premi Vent de Port, amb Comiat, publicat a Pagès Editors, La foto, al XVI Concurs El Laurel de l’Ateneu Santfeliuenc, publicat a Edicions La Mordida, o Icària al II Premi de Relat Breu de Carlet, publicat a l’Editorial Neopàtria, entre altres.