• Facebook
  • Google+
 

MIRADES

SINOPSI

Mirades, recull de trenta relats, focalitza la mirada en situacions i climes diversos en què els seus protagonistes, majoritàriament femenins, lluiten per alliberar-se dels conflictes interns que els empresonen i aconseguir ser feliços. Desitjos, anhels i frustracions es combinen i constitueixen els eixos principals de les històries. Històries tenyides de soledat,  d’enyor, de fantasia… Alguns finals, per  inesperats, sorprenen el lector.

 

IMG_20190929_120654

SOBRE L’AUTORA

Montserrat Margenat va néixer i viu a Barcelona. Va estudiar Magisteri i posteriorment es llicencià en Psicologia per la Universitat de Barcelona. Al llarg de la seva trajectòria professional ha compartit la docència universitària amb l’atenció clínica, sense deixar de banda el seu ampli interès literari.

Ha publicat  narracions  a Relats a vora mar I i Relats a vora mar II (2019-2020).

Finalista al Premi Tinet (2016). Primer premi Joana Raspall de Sant Feliu de Llobregat (2016). Finalista al premi Mercè Rodoreda de Molins de Rei (2020) Segon Premi de Relats Breus Maribel Vendrell Mendoza, 2020-Ciutat de Carlet. Mirades és el seu primer llibre de relats.