• Facebook
  • Google+
 

LES QUATRE ESTACIONS MÀGIQUES

SINOPSI

Una passejada per les quatre estacions de l’any m’ha portat a descobrir uns nous marcs del paisatge de l’illa de Menorca, una terra acolorida pels raigs del sol que pinta la bellesa de primavera amb la paleta de colors més al·lucinant que hom pot imaginar.

A l’estiu les prades i els barrancs vesteixen una gamma d’or que desferma la fantasia daurada del sol. En canvi, la tardor ventosa i alhora pintoresca provoca un glamur esplendorós amb les pluges que alimenten la vegetació assedegada. Llavors l’hivern aporta l’abundor dels fruits que engendra generosa, vestint de verd el sinuós panorama de la terra.

Tot aquest conjunt de belles sensacions les podreu viure amb els meus poemes il·lustrats amb la fotografia d’aquesta illa prodigiosa. Un vertader misteri que compartirem plegats amb Les quatre estacions màgiques.

SOBRE L’AUTORA

Anna-Maria Ticoulat Coll, escriptora, nascuda l’11 de setembre de 1942 a Maó. Es llicencià en Peritatge Mercantil a L’Escola d’Alts Estudis de Barcelona, també ha obtingut la llicenciatura de Filologia Catalana de la Universitat Oberta de Catalunya en 2011.

Ha publicat dinou llibres de poesia; entre ells cal esmentar: Anagrames (2002), Caixabanc, Andorra; Sal verge (2004), Caixabanc, Andorra; Aigua Marina (2008), Corona del Sur, Málaga; Malva Rosa (2014), edició digital a Amazon; Camí de Cavalls i rutes interiors de Menorca (2015), Neopàtria, València; L’esquelet del temps (2016), Ed. Comte d’Aure; Calidoscopi dels sentits (2016), Ed. Comte d’Aure;

Ha obtingut nombrosos premis de poesia, entre els quals cal destacar: premi Caterina Albert i Paradís de poesia 1998 amb el recull Aigua Marina, i premi Grandalla de poesia d’Andorra per Anagrames (2000) i Sal verge (2002).