• Facebook
  • Google+
 

LES MEVES AMIGUES LES LIBÈL·LULES

SINOPSI

Des de ben petita a la Laura la volten les libèl·lules, unes bestioles estranyes amb qui conviu amb un cert neguit pels ensurts que s’enduu la gent del seu entorn però que ja són part del seu dia a dia.

Les visions que té recurrentment del seu oncle Narcís, i que sovint la trasbalsen, l’impulsaran a investigar un dels episodis més foscos de la nostra història recent, però alhora li permetran viure una de les experiències vitals més meravelloses que mai s’hagués pogut imaginar.

Tot resseguint les petjades de l’oncle desaparegut en acabar la guerra, recorrerà mig món i, sense buscar-ho, aconseguirà trobar la felicitat al costat de l’Adrià, un professor universitari que l’acompanyarà des del principi en la més gran aventura de la seva vida

 

SOBRE L’AUTORA

Núria Felip i Jacas (1971) és mestra i doctora en pedagogia. Cap d’estudis de secundària de l’Institut Escola Cor de Maria de la Bisbal i professora associada de la Facultat d’Educació i Psicologia de la UdG.

Presidenta de l’ONG Educadors Catalans amb Amèrica Llatina.

Obres publicades:

Ferrerós i Pibernat, J.; Mugica Txao, I.; Felip Jacas, N. (2007), Caminos antiguos del oeste del Goierri : por entre las aguas que bajan del Aizgorri y de la Alzania en la cuenca alta del río Oria. Girona: Edicions a Petició .

Felip i Jacas, N. (2012), La convivència escolar a primària: anàlisi de les dificultats de convivència i identificació de les iniciatives de millora als centres escolars de primària de Catalunya.

Felip i Jacas, N. (2014), Véns? T’espero. Els valors que he guanyat. Girona: Papers On Demand.