• Facebook
  • Google+
 

L’ÀNIMA DE RONGBUK

SINOPSI

La pandèmia de la covid va canviar la vida de moltes persones i la de l’Ignasi Rocamora no és una excepció. Un inesperat gir d’estatus laboral li fa plantejar-se tota la seva existència o pràcticament tot el que l’envolta. La Mireia, la seva parella és irrenunciable? Potser no.

L’Ignasi batalla amb si mateix per trobar el seu origen, el seu passat i els maleïts monjos assassins que s’han interposat en el seu camí mentre intenta descobrir i trobar la veritat.

L’Ànima de Rongbuk és una aventura satírica-dramàtica que portarà a l’Ignasi fins al Tibet, on tractarà de trobar les seves arrels. Abans, però, passarà per Berlín lloc on es va forjar la seva síndrome Peterpanesca de la que intenta desempallegar-se i poder madurar d’una vegada. El protagonista sortejarà les dificultats dels amors, de certes faccions budistes i del seu entortolligament espiritual.

 

autor

SOBRE L’AUTOR

Pere Colomer (Barcelona, 1963). De la seva vida no artística es pot destacar que va estudiar Ciències Econòmiques i ha treballat sempre en el món de l’assessorament financer i estratègic per a diverses empreses de consultoria. De la seva vida artística va estudiar durant dos anys a l’Escola de Guionistes de Barcelona, va realitzar alguns guions de ficció per Antena 3 TV i aquesta novel·la és el seu segon llibre publicat, essent el primer El Testament Transcendental de Herr Rocamora, finalista del Premi Ramon Llull a l’any 2017. Amb L’Ànima de Rongbuk, Pere Colomer deixa per acabada, en principi, les obres basades en la vida i miracles de l’Ignasi Rocamora. En Pere viu a Terrassa, és casat i pare de dues filles de 20 i 18 anys.