• Facebook
  • Google+
 

LA PELL SOBRE EL SETÍ

SINOPSI

La pell sobre el setí és un nou treball poètic eròtic de Miquel Cartró que ens acosta la mirada a les festes sexuals en grup o swingers. El poemari versa sobre la iniciació d’una parella en aquestes trobades. Els protagonistes fan un recorregut que comença en l’excitació de ser observats i desitjats, fins a participar activament en relacions múltiples on descobriran límits i plaers de nous jocs sexuals.

A La pell sobre el setí, el poeta hi utilitza un llenguatge eròtic ric en matisos i vocabulari. Descriu la festa minuciosament, amb tot tipus de detalls que flueixen en cada poema i visualitza un protocol per prendre part en festes sexuals, selectes i grupals.

La pell sobre el setí és una experiència eròtica i poètica amb la intenció de nodrir i fer emergir les fantasies de lectors i lectores, alguns dels quals encara fingeixen no desitjar viure-les.

 

SOBRE L’AUTOR

Miquel Cartró Boada (Sant Sebastià dels Gorgs, 1961) és llicenciat en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona. És soci de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana.

És coautor dels llibres de contes Les flors del Sàhara (2011) i Amarg, dolç i suau (2015), publicats per l’ACAPS Wilaia Alt Penedès. També ha participat en recopilacions col·lectives com 99 poemes per a Nadal (Neopàtria, 2018), poemari de temàtica lliure d’autores i autors de l’editorial.

S’ha especialitzat en poesia eròtica, on ofereix experiències sensuals, seductores i fascinants, que convida a gaudir-ne amb tots els sentits. Els poemaris eròtics publicats són Amb la marina als ulls (Neopàtria, 2015) i Festí (Neopàtria, 2017). La pell sobre el setí aprofundeix una experiència iniciàtica en el sexe grupal.