• Facebook
  • Google+
 

LA MOIRA

SINOPSI

El caporal Xavier Bonet, cap de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Castellsensat, haurà de resoldre uns misteriosos assassinats a la Vall del Panicar que trasbalsaran l’aparentment tranquil·la vida de Sant Llop del Panicar. Una investigació que el portarà al obscur món de la cacera de bruixes del segle XVI i enfrontar-se amb les escurrialles del franquisme a la vall.

Per acabar-ho d’arreglar en aquest afer s’hi barregen espectres i personatges fantàstics. Junts hauran de descobrir qui és l’assassí i posar-hi aturador. Tot plegat  en una Catalunya que es troba capermunt pel procés d’independència i on no podran esperar ajuda de cap tipus. Una cursa contra rellotge per impedir la seva sortida de la vall, per evitar l’accés de la parella homicida a un món ple de víctimes i sense ningú que les pugui aturar.

 

amazon

SOBRE L’AUTOR

Jordi Tomàs i Sabaté, nascut a Barcelona el 1977, he viscut des dels 9 anys a Collbató. Un indret influenciat per la presència de Montserrat i les seves llegendes. He estudiat Enginyeria Tècnica Agrícola i em dedico al món agrícola, tanmateix sempre m’ha agradat escriure. He publicat el conte curt La trobada a la revista Inèdits de l’Abril de 2018 (núm. 14).