• Facebook
  • Google+
 

LA MAR QUE TANT T’ESTIMA

SINOPSI

Aquest llibre es un recull de poemes en els quals l’autora ens mostra el sofriment patit durant una ruptura i l’esperança de la nova vida que comença al seu poble d’origen.

En alguns dels poemes la soledat està present, tant com un sentiment que dol com una companya que torna, i l’ajuda a escriure en nits insomnes.

La nova il·lusió que sent al tornar a casa seva, Menorca, i de començar de nou rodejada de verd i blau també ens ensenya que, per molt que es pateixi en alguns moments, tot passa i tot queda enrere.

SOBRE L’AUTORA

Marga Juanico Janer (1982. Alaior, Menorca). He viscut a Barcelona gairebé 10 anys de sa meva vida, però vaig decidir tornar. Al 2009 ja em vaig establir a la casa on havia nascut i aquí m’he casat i he tingut un fill.

He estudiat Filologia Hispànica i estic a s’Acadèmia Europa de professora de reforç.

Des del principi d’haver tornat he anat publicant a S’Ull de Sol (revista local) tant entrevistes personals com algun article. Vaig participar a s’Illaenvers del 2010. Al novembre del 2011 vaig estar amb la Fundació ACA al seu Solstici d’Estiu (tot i que aquell any es va fer al novembre). He publicat, juntament amb altres poetes, Versos per la llengua.

Aquest llibre no és més que una recopilació de poemes de fa ja un temps, on parlo de desamor i de soledat.