• Facebook
  • Google+
 

LA DONA DEL BOSC

SINOPSI

El llibre està dividit en tres parts, tres col·leccions que tenen en comú la veu personal del poeta, els seus dots com a observador, la seua capacitat per a evocar i un pensament crític quan no indignat. És un llibre que a mesura que avança millora per acabar oferint-nos proses de bona factura i amb una electricitat interna que sacseja el lector amb fermesa.» […]

«Trobe que Miquel Català té una gran necessitat de definir des d’un principi què és la vida, i ho fa no en un sinó en diversos poemes, en un afirma que «la vida és una cursa / contra les hores», en un altre diu: “La vida és un cant / un plor, un poema”. Després pren posicions delimitades per la frontera que hi ha entre l’esperança i la desesperança.»

Del pròleg de Manel Alonso

SOBRE L’AUTOR

Miquel Català (Algemesí, 1961) és poeta i llicenciat en Filologia Catalana per la Universitat de València, i ha exercit la docència des del curs 1986-87 en diferents instituts del País Valencià.

Ha publicat els següents poemaris: Poemes de la nina libèl·lula (Germania, 2012), Poemes de la nina mandarina (Germania, 2014), Cavallet de mar (Neopàtria, 2015) i La llum del far (Neopàtria, 2017). Ha participat en nombrosos recitals de poesia, en solitari i col·lectius, tot portant la seua poesia a qualsevol indret de l’àmbit lingüístic comú.

Entre els llocs visitats cal destacar Alzira, València, Dénia, Ciutadella, Palma, Barcelona, Algemesí, Ontinyent, Vaquèira, Alacant, Sueca, Vinaròs, Castelló de la Plana, Canet de Mar, Montblanc, Alcoi, Torelló i Girona.