• Facebook
  • Google+
 

LA CAIXA SECRETA DELS SOMNIS

SINOPSI

La Sara, una gossa petita, guarda un gran secret: amaga la seva caixa dels somnis sota el llit perquè pensa que no els complirà mai. No s’atreveix a explicar-ho a ningú, perquè està segura que se’n riuran  d’ella. Un dia, per sorpresa, coneix al Víctor, un gat pintor que és tot un artista. Aconseguirà la Sara complir el seu somni amb la seva ajuda?

Una història per aprendre a perdre les pors, confiar en un mateix i perseguir els somnis, amb què molts nens i nenes s’identificaran.

 

 

 

 

 

juanma

SOBRE L’AUTOR

Juan María González de la Rosa (Sevilla, 1987), establert a Palma de Mallorca, és mestre, professor de Geografia i Història i escriptor. La seva primera obra publicada va ser Les conquestes de Mèxic i Perú (2020), un llibre divulgatiu d’Història on fa una molt interessant comparació entre dues de les conquestes més importants de l’Edat Moderna. Actualment col·labora a la secció CEDOC Centre d’Estudis i Documentació Contemporània de la Universitat de les Illes Balears, al diari autonòmic Última Hora, on escriu articles de la seva disciplina. Ha guanyat diversos concursos de microrelats i relats de diferents gèneres literaris.  Totes les seves obres giren al voltant de la Història, la Geografia i la Història de l’Art com a denominador comú dins els seus relats. Amb el seu gran èxit Aina i la mamut (2021), debutà a la literatura infantil i juvenil. La seva professió, formació en literatura, amor cap als nens i els llibres, li varen fer repetir dins el gènere infantil i juvenil amb següents títols com El peresós sense peresa (2021) i El tresor del Jordi (2021). La caixa secreta dels somnis és la seva cinquena obra, quarta dins el món infantil i juvenil.