• Facebook
  • Google+
 

JACK DAIMON I EL RETORN DEL PARADÍS

SINOPSI

Les dues energies creadores formen el planeta Arret, un món molt similar i vinculat a la Terra, però previst de criatures i persones excepcionals que utilitzen l’energia interna per a lluitar. En Jack es desperta al mig d’un bell bosc amb només deu anys sense recordar res del seu passat, on una anciana el salva i, junt amb una enorme au llegendària, el cria a la seva caseta de fusta. Uns anys més tard, quan ja ha après diferents tècniques de lluita amb el sabre, uns guerrers lleven la vida de la dona que l’havia acollit. Ell, ple de dubtes existencials, decideix iniciar un trajecte per recordar qui és mentre, alhora, busca trobar a l’assassí que li va treure qui més estimava. Sense saber-ho, s’endinsa en un trajecte vital i espiritual que el portarà a qüestionar moltes coses de si mateix.

 

 

 

FOTO 2

SOBRE L’AUTOR

Em diuen Sergi Borrell i tinc 24 anys. Vaig néixer al juliol del 1996, a Girona. Des de petit sempre he tingut una manera de pensar i veure les coses un tant peculiar. Mai m’ha agradat conformar-me amb la visió general establerta a la societat i que acceptem sense qüestionar.

M’encanta estar a la natura, els animals, els esports i la meva gossa Kira, amb la qual tinc un vincle especial. També les converses profundes i interessants i, per descomptat, la bona companyia.

He estudiat i practico diferents teràpies, sobretot de caire holístic, un món poc conegut però enriquidor.

Crec que, en general, tenim tendència a aprofitar molt poc totes les possibilitats que ens brinda la vida, tant a nivell intern com extern i ens centrem en superficialitats. Sempre he intentat equilibrar aquesta balança en mi.