• Facebook
  • Google+
 

Havent sopat…

SINOPSI

Aquesta és una aventura que ja fa un temps vam compartir la Florència i jo imaginant un llibre-objecte perquè ens plau tenir un llibre entre les mans i fruir de la lletra tant com de la imatge. Seguint la tradició del llibre il·lustrat i sense ser un receptari gastronòmic, ni un tractat acadèmic, Havent sopat… fa de les propostes culinàries una aproximació plàcida i sensual a la literatura, la música i l’art en general. En aquest sentit, el llibre vol ser hereu de les millors tertúlies en les quals l’art de la conversa encara era un privilegiat intercanvi de coneixement i de bon gust. El joc suggeridor entre text i dibuix ens descobreix un univers que ret homenatge als cinc sentits a través dels dotze mesos de l’any.

Contra - 1 (1)

SOBRE LES AUTORES

Núria Camps Montané (Sitges, 1959), a la dreta, exerceix la psiquiatria. Col·labora en premsa local al setmanari L’Eco de Sitges. Els relats Més enllà dels límits i L’alabastre de la Guàrdia dels Prats van ser distingits el 2016 i 2017 en el concurs «El vi fa sang» de l’Espluga de Francolí. El relat Plaers vegetals segon premi en el Primer Concurs de Relats Eròtics amb DO Penedès. L’any 2017 li fou concedida la Ploma d’Or per l’Ajuntament de Sitges.

Florència Coll i Mirabent (Sitges, 1959), a l’esquerra, és pintora i escultora. L’any 2017 va reunir obra realitzada des de 2006 en una gran exposició a l’Edifici Miramar de Sitges. Com a il·lustradora ha col·laborat en el diari setmanal L’Eco de Sitges i en altres publicacions del municipi, ha realitzat diversos cartells d’esdeveniments sitgetans i ha il·lustrat llibres com el poemari Recull a tres veus (2000, Institut d’Estudis Penedesencs) i el relat La Garsa del Pati Blau (2010, El Cep i la Nansa).