• Facebook
  • Google+
 

HABITACIÓ 103

SINOPSI

Miquel Cartró Boada ens ofereix una poesia vital que neix des de l’experiència com a pacient de la COVID-19. Les emocions i els pensaments flueixen i es destil·len amb una reflexió íntima i positiva. Troba respostes a la calidesa del gest, a la confiança, a l’essència humana.

Els poemes d’Habitació 103 són la genuïna expressió d’allò personal que esdevé universal perquè crea una estança càlida o perquè edifica un espai de comunitat amb el lector que, com el mateix poeta, més d’un dia i més de dos haurà sentit por en aquests dies de pandèmia real.

En el moment àlgid de l’energia d’eros, Miquel Cartró Boada s’aferma a la vida mitjançant la donació d’alguna cosa pròpia: l’escriptura d’Habitació 103, el seu quart i lluminós llibre de poemes. Una resposta a la vida, un acte d’amor.

 

 

 

FOTO 1

SOBRE L’AUTOR

Miquel Cartró Boada (Sant Sebastià dels Gorgs, 1961) és llicenciat en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona. És soci de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana.

S’ha especialitzat en poesia eròtica, on ofereix experiències sensuals, seductores i fascinants, que convida a gaudir-ne amb tots els sentits. Els poemaris eròtics publicats són Amb la marina als ulls (Neopàtria, 2015), Festí (Neopàtria 2017) i La pell sobre el setí (Neopàtria 2019).

Ha participat en recopilacions col·lectives com La Catalana de lletres 2003 (Cossetània Edicions, 2003), 99 Poemes per a Nadal (Neopàtria, 2018) i Relats a vora mar II (Neopàtria, 2020).