• Facebook
  • Google+
 

GALETES I BALLANTINE’S

SINOPSI

Galetes i Ballantine’s és un recull de deu contes urbans situats a la Barcelona actual i que de ben segur podrien extrapolar-se a qualsevol altra gran ciutat europea. La nit és la gran aliada de l’autor en totes les històries. Un escenari ocultador del costat inquietant i perillós de la ciutat, on s’hi despleguen tota mena individus anònims –sovint homes fràgils i en crisi– que passen les hores a la recerca de divertiment, de relacions sentimentals i d’encontres sexuals, heteros o no.

Històries d’acció intensa que ens mostren el costat complicat de les relacions humanes amb un protagonisme preeminent de les de caràcter sexual. Tot plegat narrat amb una prosa àgil i amena, una dosi important de sarcasme i humor, i una precisió minimal a l’hora de recrear atmosferes i escenaris.

 

 

Foto Ismael (2)

SOBRE L’AUTOR

Jac

Ismael Clavero és nascut a Olesa de Montserrat i resideix actualment a Barcelona. Sociòleg i Mediador de formació, ha treballat durant anys en la resolució de conflictes socials i la mediació intercultural als barris del centre antic i la perifèria urbanes. El seu esperit de curiositat i observació l’han portat també a endinsar-se en escenaris i tuguris nocturns, sovint al centre efervescent de la ciutat, d’on han sortit molts dels seus contes.

Aquest és el seu primer llibre fruit d’un temps de dedicació a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès. Actualment està preparant una novel·la i alterna l’escriptura amb la tasca de formador en meditació i reducció de l’estrès, gestió emocional a través del cinema i sensibilització contra l’estigma en salut mental.