• Facebook
  • Google+
 

ESCRITS DE L’AMOR, L’ODI I LA CRÍTICA SOCIAL

SINOPSI

El que fascina, malgrat la fredor, l’impacte i duresa, és aconseguir plasmar amb lletres de tinta una realitat de classe. Del dia a dia, d’escenes quotidianes que passen desapercebudes però que són la base de l’experiència vital, dels sentiments (tan il·lusionants com dramàtics) que fan dels minuts tempos contradictoris i colpidors a la vegada.
Telefonades fredes, mans i pells que ja no poden ni anhelar, rodamóns sense camins predeterminats més que aquells que els seus passos marquen, els somriures (tímids i solidaris) quan pareix que ja no queda res, conèixer una persona que, inesperadament, t’ompli de goig…
I els carrers s’inunden de mesos, de dies, de xicotetes rebel·lies personals i col·lectives.

Sobre l’autor

Miquel Albero va nàixer al setembre de 1988 a la xicoteta població de l’Eliana (Camp de Túria). Fill de família de classe treballadora, mots com esforç, treball, perseverança, humilitat o compromís polític sempre han estat ben presents. Jove llicenciat en Història, creu en la cultura popular com a mitjà imprescindible pel canvi i transformació social. En la socialització de cadascuna de qualitats de cada persona per l’enriquiment col·lectiu. Destaquen, per exemple, la seua participació al grup de rock Mai Mai, a la muixeranga del Camp de Túria, l’elaboració d’itineraris històrics per a estudiants o la promoció de programes de ràdio per tal de donar veu als músics del nostre país. Així doncs, aquestes lletres que teniu entre les mans són una passa més, humil, en la socialització d’escrits que intenten promoure i despertar sensacions dintre de la persona, dintre del col·lectiu.