• Facebook
  • Google+
 

ESCRIT SOBRE LES DUNES

SINOPSI

Amb aquest llibre, el seu autor mira de fer un recorregut pels darrers trenta anys de creació poètica, reflectint la seua diacronia lírica on ens apropa als seus jardins interiors, exilis, naufragis, persones estimades, al seu poble i la seua terra, expressant els sentiments més purs des de la condició de poeta que mulla la ploma al cor per escriure.

Escrit sobre les dunes subratlla el caràcter efímer de l’existència, donant testimoni de la vida d’un escriptor dedicat de ple a la paraula. La paraula com a determinant del jo, de la pròpia identitat, de la dimensió social de l’existir, com referència col·lectiva. La paraula com a comunicació, guia, pensament, bellesa, emoció, poesia, art. I, fins i tot, per a definir al ser estimat, per a elevar-lo gairebé a la categoria de deïtat i mite.

 

SOBRE L’AUTOR

Lluís Ferri Silvestre (Villena, Alt Vinalopó, 1957), logopeda, mestre i psicopedagog, ha acumulat un llarg bagatge professional que ha influït en la seua obra poètica. S’inicia en la poesia al final de la dècada dels anys setanta. Els seus versos, de to intimista, ens apropen a les seues vivències quotidianes, als pensaments i les conviccions més profundes; tot reflectint un món personal singular i polièdric, on es fonen realitat, somnis, consciència i memòria. Pels seus llibres ha rebut diversos premis literaris. Al llarg de la vida ha mantingut un compromís cívic i una trajectòria lligada a la cultura i a la llengua. A més de la poesia, ha trobat també en la visió poètica de la fotografia i en la música –amb registres de diversos gèneres– espais per a desenvolupar la seua prolífica creativitat.