• Facebook
  • Google+
 

ENS HEM DE SEPARAR!

SINOPSI

Com es va veure afectada la vida familiar de la protagonista arran del procés? En aquesta novel·la es mostren bona part de les dis­cussions, malestars i il·lusions que es van viure a moltes llars catala­nes durant la tardor del 2017 de la mà de la protagonista, una dona activista del procés. Els personatges de la novel·la viuen la mort de l’àvia republicana de tota la vida, les enrabiades del marit no afí a la independència, la desafecció de la filla, l’activisme de bona part de la població catalana, així com la mobilització de la gent durant els mesos de setembre i octubre.

Ens hem de separar! vol honorar la generació que es va abocar de ple perquè el referèndum d’autodeterminació fos possible.

Tot i que és ficció, la majoria de les escenes mostren fets viscuts per persones reals conegudes directament o indirecta.

 

 

 

foto autora

SOBRE L’AUTOR

Ha dedicat la seva vida professional a l’edu­cació com a mestra i com a professora d’Universitat. Ha fet recerca al voltant de la cultura organitzativa, lideratge, gestió, in­vestigació i innovació a l’educació.

Fruit d’aquest treball ha publicat nombrosos articles en anglès, castellà i català. I també és autora de cinc llibres en solitari i, en co­autoria, una vintena així com d’una vuitan­tena de capítols en col·laboració amb altres autors.

Ha iniciat l’etapa de jubilació encetant al­tres tipus d’activitats com ara l’escriptura de ficció, una col·laboració amb la ràdio lo­cal en l’espai «Parlem d’educació» o la parti­cipació en lectures dramatitzades d’autors de la literatura catalana.

Participa en cursos de formació a l’escola de l’Ateneu i seminaris.

Ha estat guardonada al XXIII jocs florals per a la gent gran Vila de Gràcia amb el relat «I ella en feia draps».