• Facebook
  • Google+
 

EM FIU EDELWEISS

SINOPSI

Dins de la fredor, la calidesa de cor i del record dels moments vius, van desglaçant una a una les estances gèlides, no sense abans haver trobat la fortalesa en aquesta reclusió gelada però germinadora. I així, a la tercera part del llibre, brolla el foc i la sensualitat amb metàfores de primavera i picades d’ullet a un elegant erotisme idíl·lic que es fa un amb tot el recorregut del poemari i el culmina, per acabar en poemes-esclat que rememoren tot allò que no ha estat i continua al mon de l’imaginari i els somnis per seguir creant.

Em fiu edelweiss és un poemari brillant per on l’autora ens convida a passejar, acompanyant-nos a l’alba estança d’un paisatge íntim hivernal on floreix la fortalesa exuberant de la vida, i paga la pena acompanyar-la i fer-nos una mica edelweiss amb ella.

 

edelweiss3

SOBRE L’AUTORA

Carme López Arias neix a Tarragona i és Diplomada en Graduat Social per la Universitat Rovira i Virgili. Apassionada per descriure amb bellesa l’univers dels sentiments es veu abocada a transmetre’ls mitjançant la poesia com a eina d’expressió.

La versatilitat i el canvi de registre la porten a versar de la tristor, l’enyor, la melangia, l’amor, el desamor, la revolta, el desig i la sensualitat, condicions humanes que commouen a l’autora.

Fervent amant de la natura que li aporta sovint la metàfora que fa brollar el poema i la mena en aquest camí poètic on el cicle de la vida és la seva filosofia (en una flor pot habitar tot un univers).

Obra:

La dansa dels sentits. Menció d’Honor 29è Concurs de Poesia Parets del Vallès, 2016.

Versant en femení. Editorial Neopàtria, 2018.

Finalista en rapsòdia 32è Festival de Poesia Parets del Vallès, 2019.

El bulevard insomne. Editorial Neopàtria, 2021.

Bienvenidos a Las Parras. Edicions La Banya, 2022.