• Facebook
  • Google+
 

ELS INCENDIS DE L’ÀNIMA

SINOPSI

Els incendis de l’ànima és un viatge cap a l’interior del poeta, en el qual aquest deixa al descobert les seues coordenades vitals, les seues intencions amb la literatura i els neguits que el fan més humà.

Aquest és un llibre optimista, ple d’energia i vida, que celebra la festa màgica de l’existència amb una felicitat suprema. Una veu apassionada recorre cada poema amb una esfereïdora sinceritat i nuesa, tot buscant la complicitat del lector. El poeta es despulla i manifesta tot allò que dóna sentit als seus dies. La seua aventura literària és una aposta per la llibertat, la revolta i la dissidència.

Vicent Nàcher Ferrero trenca tots els esquemes i ens mostra els secrets més íntims amb un crit inflamat en la nit dels temps.

SOBRE L’AUTOR

Vicent Nàcher Ferrero (Algemesí, 1967) és llicenciat en filologia i professor de llengua i literatura.

Com a poeta ha publicat Primavera de cartons (1994), guanyador del Premi Vila de Perpinyà Modest Sabaté de 1988, Desig o llibre dels abismes (1997), guardonat amb el XX Premi de Poesia Marià Manent de Premià de Dalt de 1996, La sang dels dies (1998), finalista del Premi de Poesia Amadeu Oller de Barcelona de 1994, Jardí públic (2008), Un entre tants (2010), Alehop! (2013) i Les flors que creixen als marges (2015).

Entre altres antologies, figura a 6 poetes 94. Antologia (1994), Poesia Noranta (1997) i 21 poetes del XXI. Una antologia dels joves poetes catalans (2001). Ha publicat diversos treballs sobre crítica i didàctica.

Els incendis de l’ànima és el seu huité llibre de poemes, en el qual l’autor deixa veure les profunditats de si mateix..