• Facebook
  • Google+
 

EL SECRET DE L’OLIVERA

SINOPSI

Ho va manar la seua mestra: «dibuixeu la casa dels vostres somnis», i de la nit al matí va aparéixer allí, al peu de la muntanya, idèntica a la del seu dibuix! A quin arquitecte i a quin obrer li havien copiat la idea? Com havien pogut fer-la tan de pressa? Per què ningú més que ell la podia veure? Per què el temps no transcorria mentre estava allí?…

Un viatge al passat, un secret amagat, una olivera que ho sap tot… Acompanya Joan en la seua increïble aventura per descobrir el misteri de la casa invisible i el secret de l’olivera.

Sobre l’autora

Maria  Rosa Diranzo va nàixer a Alfarb (Ribera Alta) el 1957. A principis dels anys 60, amb la seua família, emigrà al sud-oest de França on els seus pares treballaven en una fàbrica de seients. En tornar, va estudiar el batxillerat d’aquella època i després, magisteri a València. Abans d’exercir de mestra, va treballar unes temporades a la cooperativa agrícola de Catadau. Com a docent, ha treballat a Ademús, Torrent, València, Aiora, Carcaixent, Sumacàrcer, Ontinyent, Crevillent, Llombai, Alfarb, i finalment, a l’IES Ramón Esteve de Catadau, on imparteix valencià i francés al primer cicle de la ESO. Ha escrit dues novel·les juvenils: El secret de l’olivera i La pantalla mágica; un relat autobiogràfic sobre la seua trajectòria docent: Mestra, conta’ns coses!; una novel·la per a adults: El marge i el camí, i La vella locomotora, un relat de memòries sobre la seua infantesa a França.