• Facebook
  • Google+
 

EL PERESÓS SENSE PERESA

SINOPSI

El major desig d’en Paco, el petit peresós de color blau, és conèixer altres llocs del món. Però ell no pot viatjar i per això està trist: és tan lent que necessita molt temps per a moure’s! Quan més trist està, apareixerà na Goli, «l’oreneta viatgera». Aconseguirà en Paco conèixer aquests llocs somiats o haurà d’acceptar la seva condició de peresós i estar sempre quiet en el mateix lloc?

Viatja pel planeta terra amb en Paco i contempla els continents,les muntanyes, els deserts, els oceans, els mars, i fins i tot el Pol Nord i el Pol Sud!

 

 

 

Foto de Juanma

SOBRE L’AUTOR

Juan María González de la Rosa (Sevilla, 1987), establert a Palma de Mallorca, és mestre, professor de Geografia i Història i escriptor. La seva primera obra publicada va ser Les conquestes de Mèxic i Perú (2020), un llibre divulgatiu d’Història on fa una molt interessant comparació entre dues de les conquestes més importants de l’Edat Moderna. Actualment col·labora a la secció Campus Obert de la Universitat de les Illes Balears, al diari autonòmic «Última Hora», on escriu articles de la seva disciplina. Ha guanyat diversos concursos de microrelats i relats de diferents gèneres literaris. Totes les seves obres giren al voltant de la Història, la Geografia i la Història de l’art com a denominador comú dins els seus relats. Amb el seu gran èxit Aina i la mamut (2021), debutà a la literatura infantil i juvenil. La seva professió, formació en literatura, amor cap als nens i els llibres, li han fet repetir amb aquesta meravellosa obra El peresós sense peresa (2021), plena de coneixements essencials del planeta Terra, el valor de la cooperació, la importància d’intentar viure la vida com tu vols desafiant el destí i lluitar per aconseguir els teus somnis, costi el que costi.