• Facebook
  • Google+
 

EL LLIBRE QUE NO ESCRIC

SINOPSI

Aquest llibre que no escric és el recull de poemes, o petits contes poetitzats, els textos que em llisquen des de l’emoció del quotidià o del somni, allò que visc a la frontera on em trobo. És també, encara que pugui no semblar-ho, una recerca de formes d’expressió, una manera que no un estil d’explicar el que es cou dins meu i, també, del que arrossega la memòria. M’he gratat entre les costelles per encarar allò que em commou o em corroeix i ho he abocat tan sols per alleugerar-me’n, i sense voler-ho s’ha convertit en un llibre.

Parlo de la tendresa, del dolor, la ràbia, la delicadesa, la natura, de l’amor, del desencís, de la crueltat i la innocència i de la pluja que colpeja la finestra, del foc i el gel dels dies i les nits. Quadres a mig fer, pinzellades, suggestions.

 

foto actual Jordi cara.

SOBRE L’AUTOR

Jordi Odrí nascut a Barcelona el 1950, viu a Menorca des de fa 40 anys.

Poeta i narrador, tres llibres Perdut en el jardí (1997), Sal als ulls (2012), Antilogia (petits fracassos) (2016). Actor, director i autor teatral. Conferenciant sobre processos creatius de literatura i teatre i lector de texts. Traductor del francès. Col·laboracions en ràdio (SER). Director d’actors a audiovisual. Com a actor a curtmetratges i dues pel·lícules. Fundador del grup Mô Teatre i creador d’espectacles de forma col·lectiva amb el grup. Dramaturg amb nombroses peces estrenades, director i adaptador d’obres poètiques o literàries per l’escena, Brossa, Neruda, Alberti, també de musicals, operetes, i operes. Va ser cantant de punk-rock amb el grup Maladie d’amour als noranta, lletres per cançons.