• Facebook
  • Google+
 

EL DESFULLAR DE LES ÀNIMES

SINOPSI

El desfullar de les ànimes és un poemari on l’autor ens presenta un personatge que manté una constant lluita, que enfronta cor i seny en tot allò que veu i no vol veure. Ens endinsa en la complexitat de les relacions de parella, els conflictes interns entre el que va ser, el que és i el que hauria de ser, en els missatges no desencriptats, en les soledats del després, en els dubtes existencials, en les pors a buscar nous camins, en les llagues dels records, en el renéixer de l’esperança…

Els poemes s’estructuren en una història quotidiana i actual que despulla els sentiments més profunds i secrets d’un ésser, que lluita amb la realitat per poder subsistir internament i trobar una drecera en el pedregós camí de l’amor.

Sobre l’autor

Àngel Martí i Callau neix el 1966 a L’Ametlla de Mar (Tarragona), en una família de tradició marinera. És diplomat superior en Criminologia, màster en Seguretat Pública i Privada i tècnic en Protecció Civil i Gestió d’Emergències. Des de fa 25 anys és policia local de L’Ametlla de Mar, amb la categoria de sergent, i actualment també el tècnic de Protecció Civil de l’Ajuntament de L’Ametlla de Mar.

Ha publicat una novel·la romàntica, Llàgrimes de sal, i un conte per a nens, Escacs un regne màgic, a més de participar en Antologia 2014: poetes de l’Ebre.

És membre i recitador de les associacions: Poemes al Vent, Poetes de l’Ebre i Calacultura, entitat organitzadora del premi Nit de poesia al carrer.

El desfullar de les ànimes és el seu primer poemari.