• Facebook
  • Google+
 

DESIG DE LA CARN ENTRE ELS VERSOS

SINOPSI

Desig de la carn entre els versos no sols ens parla de desig, d’amor i de felicitat, també, com no podia ser d’una altra manera, ho fa de la mort.

Eros sempre en contraposició a Tànatos; del pas del temps, de la ficció que hem de gaudir però que mai ha de dirigir les nostres vides, de la tristesa, de la necessitat que tenim de sorprendre i sorprendre’ns.

Un poemari amb una forta dosi d’humanitat que reivindica el desig com una força clara, positiva, regeneradora, que atorga a la nostra vida equilibri, plaer i felicitat.

Del «Pròleg» de Manel Alonso i Català

SOBRE L’AUTOR

Àngel Martínez Moreno (Carlet, 1958) va estudiar psicologia i filosofia. Treballa fent de psicòleg clínic i de professor associat de la Universitat de València. Encara que al llarg de la seua vida professional ha canviat sovint la seua activitat, la poesia ha estat present de manera continuada, i només fa pocs anys ha decidit mostrar-la i fer-la pública.

Les raons per escriure versos han estat molt distintes en cada moment. Així, en ocasions la poesia ha estat una manera de sobreviure en moments especials de la vida, en altres una manera d’entendre el món, a si mateix i als altres, tot generant explicacions diverses i mai no concloents.

També, per què no dir-ho, la poesia ha estat un divertiment que ha permès obtenir una certa sensació de control i de llibertat, potser enganyosa, sobre les coses pròximes.

Anteriorment ha publicat els poemaris Llindar de la terra de dracs (2013), L’atanor de l’alquimista (2014) i Si esperes un miracle (2015). Els tres es van publicar després reunits en un  sol volum: Aplec de dracs, alquimistes i miracles (Neopàtria, 2016).