• Facebook
  • Google+
 

DE SOMNIS I FRONTERES

SINOPSI

De somnis i fronteres és un recull de relats en què els protagonistes, majoritàriament femenins, no defalleixen a l’hora de fer realitat els seus desitjos, somnis i il·lusions. Lluites internes, presa de decisions, oposició a l’entorn i pèrdues de tota mena constitueixen els nuclis principals de les històries. Els personatges hauran de traspassar fronteres, conèixer nous països, altres cultures… per viure una vida plena.

IMG-20230202-WA0007

SOBRE L’AUTORA

Montserrat Margenat va néixer i viu a Barcelona. Va estudiar Magisteri i posteriorment es llicencià en Psicologia per la Universitat de Barcelona. Al llarg de la seva trajectòria professional ha compartit l’atenció clínica amb la docència universitària, sense deixar de banda el seu ampli interès literari.

Finalista al Premi Tinet (2016). Primer premi Joana Raspall de Sant Feliu de Llobregat (2016). Finalista al premi Mercè Rodoreda de Molins de Rei (2020) Segon Premi de Relats Breus Maribel Vendrell Mendoza, 2020-Ciutat de Carlet.

Ha publicat narracions a Relats a vora mar I i Relats a vora mar II (2019-2020). També ha publicat un recull de relats al llibre Mirades (Neopàtria, 2021).