• Facebook
  • Google+
 

CONTES BRUTS

SINOPSI

Contes bruts és un recull de relats amb un llenguatge natural i directe que es mou dins el realisme brut. En aquests contes trobareu com a protagonistes un catàleg de desgraciats i perdedors que apareixen en algun moment lamentable de les seves vides.

Aquest recull de contes és una crítica social que retrata la condició humana en els seus racons més marginals. Drogues, dependències emocionals, relacions familiars tempestuoses, alcoholisme, salut mental, analfabets emocionals, etc. Situacions extremes i morboses que provoquen la reflexió i exploren els límits de la moralitat. Històries que es desenvolupen de forma crua i sobtada, sense avisar, perquè així és com passa a la vida real.

Lluís Riera

SOBRE L’AUTOR

Em dic Lluís Riera i soc pare de dues nenes que he tingut amb una dona més intel·ligent i guapa que jo. Vaig néixer el 1975 a Artés, a la Catalunya profunda, i actualment visc a Castelló d’Empúries, a la vora del mar. Vaig començar a treballar als catorze anys. He treballat en una granja de pollastres, de peó de la construcció, fent càrrega i descàrrega de camions i a la cadena de producció d’una fàbrica. Més endavant vaig estudiar Educació Social i un Postgrau de Gestió Pública dels Serveis Socials. Fa més de vint-i-cinc anys que em dedico al camp social; he treballat en drogodependències i a Serveis Socials de l’administració pública on treballo actualment. Sempre he estat un apassionat de la literatura i la música. Toco el baix i el contrabaix des de l’adolescència. M’apassiona llegir i escriure històries i m’he format com a escriptor al Laboratori de Lletres. La meva primera obra és Contes bruts.