• Facebook
  • Google+
 

COM FILERES DE FORMIGUES

SINOPSI

Com fileres de formigues naix de la necessitat de fer un viatge cap als sentiments més instintius i profunds.

Hi ha un deler per deixar constància d’ansietats i angoixes atàviques a través d’imatges força inquietants que són capaces d’il·luminar un cosmos propi que adquireix, de mica en mica, un sentit més global i extens.

Els indrets prenen un sentit rellevant en el llibre i també trobem certa preocupació per la forma. Les lletres i els versos van fluint talment com una filera d’aquests insectes que van trescant des de la Val d’Aran fins al Delta de l’Ebre.
Un llibre, a més, farcit de citacions i de referents literaris de tots els temps.

SOBRE L’AUTORA

Carme Cruelles Rosales (Sant Carles de la Ràpita, 1971) és professora de llengua catalana i literatura a l’institut Els Alfacs de la Ràpita.

Durant els anys 1990 i fins al 1992 formà part del consell de redacció de Revista Ràpita i ja trobem publicats alguns poemes sota el pseudònim d’«Antaviana» i articles d’opinió compromesos amb la realitat del moment.

També formà part del consell de redacció de la revista cultural Algadir i actualment és membre del jurat del Premi Poètic Lluís de Montsià de la seua localitat. Guanyadora del L Premi de Poesia Joan Teixidor d’Olot, aviat publicarà el recull premiat que duu per títol Delta (editorial Viena).

Al blog literari De menta i poliol hi ha també una bona mostra de relats escrits amb una suggeridora prosa poètica.