• Facebook
  • Google+
 

CARTA A MARIA

SINOPSI

Carta a Maria és una llarga i íntima carta d’amor a un ésser estimat i adorat fins al paroxisme.

Missatges íntims i quasi secrets on l’autor despulla els seus sentiments passionals més profunds en uns àmbits plens de dubtes, pors i quimeres, on no hi ha records. Farcits d’ànsies en la recerca de nous camins, noves albades on vol renéixer l’esperança.

Ombres i clarors si alternen precipitant el impuls d’escriure, en mig d’una soledat plàcida, poemes d’amor a un ésser inexistent.

Ennuvolades tristes on tot seguit un raig d’esperança travessa l’escletxa del núvol amorosint l’anhel i apropant-lo al caliu.

Lluita, angoixa i deler per un somni que no s’acomplirà.

SOBRE L’AUTOR

Andreu Alanyà Blanco va néixer a Batea, La Terra Alta, en una família arrelada a la terra, pagesos com la majoria de gent del seu poble, fet que notablement ha influenciat en la seua vida.

Molt aficionat a la lectura i amant de l’art literari en general, de molt jove comença a escriure poesia; les primeres daten de 1980, als quinze anys. Defensor de les nostres terres, la nostra cultura, la nostra llengua, la pau i la llibertat.

Forma part de l’Associació Poemes al Vent, també de Poetes de l’Ebre, participa en antologies i recitals, així com en alguns festivals de poesia del territori. Forma part del col·lectiu «Patronat pro Batea», associació cultural del seu poble, i de la seua junta rectora. Col·labora en una revista local Jorn Nou i n’és membre del consell de redacció.

Carta a Maria és el seu primer poemari.