• Facebook
  • Google+
 

CAROLE O EL FORAT QUÀNTIC DE L’AMOR. IV Premi de Narrativa Ciutat de Carlet

SINOPSI

Tots els grans amors sempre retornen i, encara més, aquells oblidats, els que mai no van acabar, potser perquè en el fons mai no van començar.
Qui no ha caigut en el forat quàntic de l’amor? Qui no l’ha temut? Qui no l’ha envejat? Qui no l’ha evitat?
Ningú no pot dir que ha viscut, si abans no s’ha deixat cremar per la follia d’una passió que et xucla, que t’empeny i que et transforma. Sobretot, si, entregats i confiats, obrim els braços a la vida.
El misteri de l’amor, una energia mes enllà del que pensem que som i del laberint dels nostres perquès.
Una força més enllà de les nostres forces, que a voltes ens salva, altres ens cura, ens nodreix o ens enlaira cap els cels. Encara que no poques vegades, com un malefici, també ens enfonsa al trist pou pregon de les nostres soledats.
Carole o el forat quàntic de l’amor, perquè no hi ha revolució més potent que la veritat, un viatge iniciàtic i subversiu cap el que més cerquem i perseguim perquè ens fa viure i reviure, i tan sols amb això en tenim prou per insuflar de sentit, la vida.
I tanmateix, paradoxalment, i gairebé en la mateixa dosi, ho neguem, ens enganyem, tractem d’esquivar-ho… Segurament per no enfrontar la innata por que tots tenim a pensar i viure en llibertat

 

SOBRE L’AUTOR

Jaume Piquet Alcázar (Barcelona 1967) és llicenciat en psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona i des de l’any 1992 exerceix en una consulta com a psicòleg clínic i terapeuta psicocorporal.
Des de l’any 2011 participa com a rapsode en nombrosos recitals així com en diferents certàmens literaris. En el sant Jordi de Cal Gravat guanya el 1r premi amb el relat La ciutat histèrica (2011), 2n premi amb el poema «Oració al pare» (2012), 1r premi de poesia amb L’home de que els ha salvat a tots (2013), 1r premi de poesia amb Presència (2015). A Parets, 1r premi de poesia Inèdita amb Íntims (2013). En el certamen Somnis Daurats guanya el 1r premi de poesia amb Despullem-nos (2012), segon premi de relats amb Si vis pacem para bellum (2012) i el 1r premi de poesia amb Homenatge a Estellés (2013). A Parets, 1r premi de poesia Inèdita amb Renéixer a tu (2015).
L’any 2015 publica el poemari Miracle del vers (ed. Neopàtria).
Amb Carole o el forat quàntic del l’amor guanya el Premi de Narrativa Ciutat de Carlet 2019.