• Facebook
  • Google+
 

APARTADA

SINOPSI

Aquest poemari es basteix entorn de la impossibilitat d’escurçar la distància entre qui llegeix i qui escriu, del fracàs en intentar utilitzar els versos per travessar temps i espai; però, malgrat tot, l’autor defuig el silenci, deixant-se endur per una pulsió persistent i immarcescible, aventurant que seguir-la conté un bell i estrany triomf kamikaze.

Apartada és temeritat davant el full en blanc, gosadia en allargar la mà cercant la de l’altre, surgència imprevista que col·lateralment e involuntària esbossa el rastre de l’individu que escriu: els seus temors, les seves esperances i emocions, els seus records, amarats de la certesa que malgrat que colpegem el mur que ens separa i no aconseguim esbotzar-lo, la cadència de les envestides ens sincronitzarà a tots amb el seu ritme. Envestim!.

 

 

 

SOBRE L’AUTOR

Pau Casanovas Serrats (Barcelona 1974). Rep formació artística en l’adolescència i el 1999 es llicencia en Belles Arts a la Facultat de Barcelona en l’especialitat de Pintura. Durant els anys següents es dedica a l’ensenyament artístic i la docència en diversos centres i realitza formacions en metodologia pedagògica i resolució de conflictes. Paral·lelament segueix produint obra pictòrica, literària i audiovisual fixant l’eix vertebrador de la seva producció en la reflexió i l’experimentació en el mètode creatiu.

La mort del seu pare, l’any 2011, i el naixement de la seva filla, l’any següent, són les fites biogràfiques que marquen el punt d’inflexió en què comença a endreçar la seva producció literària acumulada durant les dècades anteriors i inicia la redacció del poemari Apartada.