• Facebook
  • Google+
 

ANCORAT EN EL SOMNI

SINOPSI

Aquest llibre és un breu recorregut per les meues interioritats, un viatge al fons de mi mateix a través dels somnis i de la vida. Viatge en el tren de la mirada per les estacions de la vida i recórrec els paisatges de la nit, acompanyat del record i de l’oblit, de la memòria i el desig, de l’amor i el desamor, de la soledat, el pas del temps, la mort, tot i això expressat amb un llenguatge clar, directe i dialogant.
Passege pels territoris riberencs més propers, que envolten la meua geografia i que sempre porte a dintre meu: la vall, el riu, els ponts de ferro sobre les aigües del Xúquer… Travesse els mars de la melangia ancorant els meus somnis d’arena a les seues platges, monologue amb el silenci i expresse els meus sentiments i pensaments amb la meua veu més íntima, amb el meu jo més profund.

Sobre l´autor

Em diuen Lluís Torres Llàcer i vaig nàixer a Gavarda, en la Ribera Alta del riu Xúquer, al País Valencià. Sóc mestre d’educació primària en actiu i la meua experiència docent sempre ha estat a l’escola pública. També sóc llicenciat en Pedagogia.
Aquesta és la meua primera aventura literària, si bé es cert que des que era un adolescent sempre he estat interessat en la poesia, encara que m’agrada la literatura en general, sobretot la narrativa de relats breus, de contes… Sóc un admirador de Raymond Carver, a qui li dedique un poema d’aquest poemari. També m’agrada des de sempre la Història i totes les arts en general, com ara la pintura, la música i sobretot el cine, a què sóc molt aficionat, i al qual hi ha referències en alguns d’aquests poemes que conformen el llibre Ancorat en el somni.