• Facebook
  • Google+
 

AMB A LA MARINA AL ULLS

SINOPSI

El poemari Amb la marina als ulls és un passeig sensual a través de l’experiència amorosa, el desig, la passió i l’absència. Gaudirem de la intimitat dels amants, del joc amorós i exultant. Però també percebrem l’enyor i el silenci. Els escenaris són espais quotidians o naturals, subjectes poètics i còmplices necessaris en més d’un poema.

El poemari Amb la marina als ulls ens incita a experimentar la intensitat dels sentits i de l’erotisme. Les olors, la mirada, el tacte, els sabors o el sexe configuren una realitat que defineix i activa el desig. La veu poètica i l’estil descriptiu desprenen la plenitud dels mots, amb senzillesa i amb un treball lingüístic acurat. Cada vers esdevé un univers, amb gran capacitat d’evocar, de suggerir sentiments que podem reconèixer.

Sobre l’autor

Miquel Cartró Boada va néixer a Sant Sebastià dels Gorgs –Alt Penedès– l’any 1961.

És llicenciat en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona. Treballa com a tècnic a l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, on ha tingut responsabilitat en ocupació, comunicació, protocol i cultura. Participa activament en moviments socials i solidaris. Forma part de la Secció literària del Centre Artístic Penedès L’Agrícol. Ha publicat en reculls col·lectius de poemes i és coautor dels llibres de contes Les Flors del Sàhara i Amarg, dolç i suau. Amb la marina als ulls és el seu primer poemari.