• Facebook
  • Google+
 

ACARONO LA VIDA

SINOPSI

L’autor es submergeix en el fons del que és més essencial en la trajectòria humana: el cicle natural. Ho explica a través del seu bagatge que brota dels arbres, de la puja, del cel, de les estacions i d’una manera magistral explica com li arriben les emocions.

No defuig del lligam que provoca la vida en si i les lluites col·lectives que hi van implícites, perquè la lluita pel territori també és la lluita pels drets socials… I fa un crit als joves perquè siguin els qui canviïn el món.

Tenim a l’abast ofrenes líriques amb expertesa única en el maneig de la paraula i dels mots amb resultats dignes de cobejança que, amb la seva lectura, hom pot comprovar. Tot el poemari avança amb molta sinceritat interior cap a aquest missatge d’estimar la vida i la terra.

 

 

SOBRE L’AUTOR

Carles Jardí Pinyol (Tivissa, 1957). és catedràtic d’Educació Física i Inspector d’Educació des de l’any 2005.

Ha estat:

Docent a l’Institut de Campclar de Tarragona des de 1982 fins al 2005; entrenador nacional d’Atletisme al Club Gimnàstic de Tarragona i ensenyant de natació a Tivissa; doctorant amb el projecte de Tesi: Programa Dýnamis. Amb Diploma d’Estudis Avançats. URV; formador en escoles d’estiu i en cursos per a docents; Premi Baldiri i Rexach 1987 amb L’activitat física i el funcionament del cos humà. Editorial EUMO. Vic. 1988; coautor de set llibres de text d’Educació Física (BUP i ESO); coautor del llibre 1.000 ejercicios y juegos con material alternativo (1990); autor de Movernos en el agua (1996) i Jugar en el agua (2000). Ed. Paidotribo; coautor de les obres costumistes: A Tivissa canten missa... (2000) i Les golfes de Pagès (2009). Cossetània Edicions; finalista en diferents premis de narrativa i de poesia.