• Facebook
  • Google+
 

A FREC DE PELL

SINOPSI

Aquest poemari consta de 80 poemes inspirats en la tècnica japonesa del haiku, poemes que tot i tenir vida pròpia i independent poden, si es llegeixen de seguit, encadenar carícies, vivències, sentiments, frec a frec constant.

 

SOBRE L’AUTORA

Pura Peris (l’Eliana, Camp de Túria) és doctora en Dret, agitadora social, membre d’entitats culturals (Centre d’Estudis Locals de l’Eliana, Jam poètica de l’Eliana, Poetaris Associats, LletrAEdeta, AELC i del PEN català).

Ha rebut els següents guardons:

Relats: Premi Local «Escrits a la tardor», Ajuntament de l’Eliana any 2003 (El viatge) i 2006 (El laberint d’Ariadna); finalista del concurs «Les dones conten», Generalitat Valenciana, any 2004 (El somni) i 2005 (La nit de Sant Joan); finalista en el Certamen CLAVE, edició 2013 (El océano), i 2014 (La lluvia).

Poesia: finalista (en castellà) amb el poema publicat en obra col·lectiva al concurs «Un paseo entre versos», Centro de Estudios Poéticos de Madrid, juliol 2013; finalista del XXI Premi Octubre de creació literària en valencià, Ajuntament de Sant Vicent del Raspeig, octubre 2013.

En febrer de 2014 publicà el seu primer poemari, Tasts de vida, en la col·lecció Mil poetes i un país d’editorial Germania; el mateix any va participar en l’obra col·lectiva Els deus no abandonen Toni, llibre homenatge a Antoni Ferrer (Onada edicions). El 2015 va publicar el poemari Alè de lluna, en aquesta mateixa col·lecció