• Facebook
  • Google+
 

32 MANERES DE DIR ADÉU

SINOPSI

Al llarg dels versos que nodreixen estes pàgines s’inicia un viatge poc usual ja que el vehicle que transporta al lector i lectora és el comiat, l’adéu. Una original i treballada manera de mostrar la quantitat de llocs, persones i esdeveniments que ens envolten i dels quals, en moltes ocasions, s’ha de prendre distància. O no. Perquè existeixen experiències de les quals no es torna.

32 maneres de dir adéu és un poemari singular, atractiu i distint perquè navega d’una forma diferent al més profund de les emocions personals, en un ritme poètic que comença pausat i senzill i va pujant d’intensitat i experiència a les pàgines centrals.

 

SOBRE L’AUTORA

Almudena Puchol Serrano va nàixer a Alcàsser el 10 de maig de 1979. És llicenciada en Història per la Universitat de València. Realitzà les seues primeres publicacions en Rehalda, revista del Centre d’Estudis de la Comunitat d’Albarracín. Ha guanyat diferents premis de poesia i relat curt. La seua darrera publicació va ser el poemari El desig quotidià, a aquesta mateixa col·lecció, on ara torna a publicar després d’un temps de descans de l’escriptura.